top of page

Exchange

Det er avgjørende å ha en pålitelig lommebok for å beskytte kryptovalutaene dine. Det finnes mange forskjellige lommebøker og børser, her går vi gjennom noen av alternativene.

MiningTech, Exchange
Firi, exchange

Firi er en norsk kryptobørs, registrert hos Finanstilsynet og integrert med Vipps.  

 

En oversiktlig og sikker kryptobørs der kryptoen din er forsikret mot nettkriminalitet. Det er enkelt å gjøre uttak til din norske bank. Firi tilbyr i tillegg beregning av skattemelding, slik at man enkelt kan fylle inn det som trengs i skattemeldingen. Spesielt hvis du er ny i krypto vil dette være en fin plass å starte.

 

Ved å bruke koden "Miningtech" eller trykke på linken her vil du først motta 55,- kr ved opprettelse av konto, motta Ethereum første gang du gjør innskudd og ADA når du kjøper din første kryptovaluta. Nye belønninger mottas etter hvert som du når nye milepæler i din kryptoreise.

Binance exchange

Binance er en av de største utenlandske kryptobørsene. De tilbyr trading av mange forskjellige kryptovaluta, og i tillegg muligheten for å kunne stake dine coins for å tjene ekstra på din beholdning.

 

Fordelen med utenlandske kryptobørser er at de som oftest har flere tokens/coins, flere muligheter på plattformen og det er som regel mindre avgifter ved kjøp/salg. Merk at det kan være litt mer komplisert med uttak til din norske bank da det kan være at du må overføre til f. eks Firi for så å overføre videre til din bank.​ 

Du kan opprette bruker hos Binance her.

bottom of page