top of page

Alle produkter hos Miningtech er dekket av garantier fra leverandørene våre. I tillegg vil du som kunde ha reklamasjonsrett i henhold til forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsretten gir deg rett til å få utbedret feil og mangler som enten var til stede ved levering, produksjonsfeil eller svakheter ved produktet.

 

Produkter innen elektronikk kan ha 2 til 5 års reklamasjonsfrist. Dette vurderes ut fra om produktet forventes å ha en levetid vesentlig lenger enn 2 år eller ikke. Reklamasjonsfristen vil derfor variere fra produkt til produkt.

 

I noen tilfeller ønsker leverandørene å få produktet inn til service for å se om det kan repareres. I andre tilfeller, spesielt ved produkter til en lavere pris, vil du motta en ny vare med det samme. Det er viktig å ta høyde for at gebyr for service, undersøkelse og frakt kan påløpe dersom feilen ikke faller under garanti eller reklamasjon. Dette kan f. eks være fysiske skader ved uhell/ulykke.

 

Dersom du ønsker å reklamere på et produkt ta kontakt med kundeservice på support@miningtech.no så vil vi hjelpe deg. Legg ved informasjon om feilen og gjerne bilde om skaden er synlig.

Reklamasjon

bottom of page